lørdag 18. august 2012

"Skappel genser" farsott..

Sommerens store strikketrend er Skappel-genseren. Dorte Skappel strikket genseren til sin datter Maria, og i sommer har hun delt oppskriften på bloggen sin. Genseren er blitt så populær at garnbutikker landet over er utsolgt for det aktuelle garnet!! Her kan du se familien Skappel og genserne på God Morgen Norge.
 
Jeg måtte selvfølgelig slenge meg på denne trenden! Et utrolig enkelt prosjekt egentlig - bare vrangbord ned på rygg, forstykke og ermer og resten er rillestrikk, men resultatet blir en deilig, myk og lett høst og vintergenser, som kan styles på utrolig mange måter!!
Jeg bestilte garn på nettet torsdag kveld, og i dag lå hentelappen i postkassen. Utrolig kjapt levert altså!! 

 Garnet er Tynn alpakka og Fairytale fra Du store Alpakka. Jeg bestilte mitt fra nettbutikken til Askøy baserte To Damer. De hadde garnet på lager. Fant fort ut at jeg må ha en til av denne genseren, så nå har jeg vært inne og bestilt offwhite også...
Så dersom du er en av dem som venter på at garnet skal komme inn igjen i din garnbutikk, så kan du altså kjøpe det her og få det i løpet av et par dager! Anbefales.

Ps.. MusMei på 6 år ville gjerne ha sin egen Skappel genser, så nå er garn i lysrosa bestilt. Barneoppskriften er på 2-3 år, men jeg klarer nok å forstørre den slik at den passer.

5 kommentarer:

 1. Såååå lekkert! forstår at små en og vil ha ja hehe må jo selvsagt strikke meg en jeg og men legge meg til som følger =)

  SvarSlett
 2. Flittige du..:) En til...MÅ du ha..tjhii...er så spent på om den klør, selv om alle sier at den ikke klør og er så myk og god..jeg er så pirkete med ting som klør.:)

  Da skal jeg titte inn i nettbutikken.:)

  takk for tips.:)

  God søndag og god strikking til deg..))

  SvarSlett
 3. Hvor mange garn av hvert kjøpte du?

  Frakpris?

  Hvordan ser jeg hva farge det er utenom kodene? Bare tok du to som du syntes lignet?

  SvarSlett
 4. Takk for tips! Hvilken farge er det? Nydelig :-)

  SvarSlett
 5. Hei anonym!
  Hvis du klikker på kodene så kommer det opp et lite bilde av fargen. Det kan være at bildene lyger litt, så det kan være lurt å skrive en kommentar til selger når du kjøper, slik at du er sikker på at du får den fargen du vil ha. Jeg har brukt tynn alpakka i fargen 726 (mørk brun) og faerytale i fargen 108 (gråbrun). Jeg kjøpte 7 av tynn alpakka og 6 av faerytale, men hadde to nøster ijgen av hver, og genseren er kjempestor.. To Damer sender gratis på ordre over kr 300, så det er jo veldig flott!! Lykke til med strikking!

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no