lørdag 2. februar 2013

En liten pilot


Pilotluer i mange varianter er i år, som i fjor vinter, å se i motebildet. Ofte har de pels både på øreklaffer og i fronten. Jeg kan selv gå god for at det er utrolig godt og varmt å ha på seg en sånn lue når man er ute i kaldt vær! MusMei har en slik variant som under her og hun elsker den.

Til de aller minste er det søtt med en strikket versjon! Mykt og godt i alpakka eller ull, og luen sitter utrolig godt om ansiktet. Du velger om du vil kneppe luen under haken eller ha den åpen. Luen er strikket etter en oppskrift kjøpt på Ravelry.


Originalversjonen!

Aviator hats are nice and warm to wear on cold winterdays! I have knitted a version in alpacca and wool from a pattern bought on Ravelry

3 kommentarer:

  1. Kjempe nydelig! Har sett på mønsteret flere ganger men har så mye annet som bør strikkes først.. sukk

    SvarSlett
  2. Så søt og stilig lue. Denne havnet rett i hjertekøen min på ravelry. Denne må jeg strikke en gang. Takk for inspirasjon.

    SvarSlett
  3. Åi den var jo bare fantastisk!! Sååå nydelig!! Denne må jeg bare få laget snart!! Sukk!! Det er så mye på min liste nå =) =) =) takk for fin inspirasjon!!

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no