søndag 12. juni 2011

Hårbånd i en fart
Symaskinen har stått i skapet og samlet støv i flere måndeder, men denne helgen fikk den komme ut og lufte seg. Jeg hadde diverse påbegynte og planlagte prosjekter som endelig er blitt ferdige, bla disse hårbåndene. Nåja... i utgangspunktet hadde jeg bare klippet stoff til tre stykker, men de var så enkle og greie å lage at det ble til sammen 20 i stedet! MusMei har fått to og et tredje skal gis bort til en liten venninne i bursdagsgave. 
Hårbåndene består av to stoffstykker med forskjellig lengde og bredde. Begge sys sammen i siden, presses (strykes) slik at sømmen kommer midt under. Deretter tres det en 14mm bred elastikk i den korteste/smaleste remsen og denne sys mellom endene på den lange/brede remsen. Sånn omtrent forståelig? Uansett; enkelt og greit og populært hos "pynteglade" jenter. Dessuten en super anledning til å bruke opp stoffrester man ellers ikke kan bruke til  noe. Dersom noen ønsker seg en "tutorial" er det bare å si fra, jeg kan sikkert lage en.
 
6 kommentarer:

 1. så praktisk! En oppskrift hadde vært topp! En lur ide for å bruke opp stoffrester! Du er flink som kan lage slikt uten oppskrift, selv syr jeg aldri uten å kunne følge oppskrift slavisk!

  SvarSlett
 2. Nydelige hårbånd! Og så flink du er med strikkepinnene!! :)
  masse søtt babytøy!

  Ha en fin pinse!
  -Mari

  SvarSlett
 3. Så søte :)
  Sikkert mange prinsesser som blir glade for de.
  KLæmmer Susanne

  SvarSlett
 4. Hvor er de bare søde - jeg kunne godt bruge en udførlig toturial tak:)

  Alfie

  SvarSlett
 5. Så nydelige hårbånd <3 Du er så flink :))
  God klem

  SvarSlett
 6. Så kjempefine hårbånd du har sydd :) Lur ide!

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no