tirsdag 6. mars 2012

Mot vår med varme vanter og GIVEAWAY


Etter helgens deilige vær, med flere varmegrader enn på lenge, trodde jeg at våren lå like rundt hjørnet. Det trodde visst storebror også, for han fant frem sin tynne sommerjakke og joggesko og ville ha dem på seg på skolen... En rask titt ut av vinduet og på termometeret avslørte -1 kalde grader og snø på byfjellene... Vi lengter visst sånn etter våren begge to at vi glemmer at vi bare så vidt har begynt på marsmånde og at vi hadde halvannen meter snø for to år siden på denne tiden..


 Av den grunn tenker jeg at det ikke er så farlig at jeg for tiden har dilla på å lage pulsvanter.. Strikker selve vanten først, monterer blonde, bilder, sitater og perler på dem, før jeg syr dem sammen. Synes selv de blir fine, og har solgt en masse av dem. Det er gøy å være litt kreativ på en annen måte synes jeg. Bruker litt tid på å finne frem bilder og sitater og tenke ut hvordan de ellers skal pyntes. Disse er lagt ut i Eplabutikke, og flere er under produksjon. De er både myke, varme og dekorative.Her er det Audrey Hephurn, Dirty Dancing og en liten engel som pynter opp. I tillegg har jeg laget MacDreamy vanter, James Dean vanter, Marylon Monroe vanter.. Lager også sjal med tilsvarende motiver. Jeg tar gjerne bestillinger, så det er bare å si fra.


Så var det GiveAway'en: Jeg vil gjerne utfordre deg til å komme med ideer til personer, bilder og sitater jeg kan pynte produktene mine med. Det beste forslaget premieres med et på vanter i ønsket farge og motiv.

PS! Er det noen som vet hvordan jeg kan få de "knappene" under innleggene, som gjør at jeg kan dele innleggene direkte på Twitter og Facebook etc?? Har lett men finner det ikke ut...

5 kommentarer:

 1. Nydelige vanter ♥

  Har forslag om bilde av Pippi Langstrømpe med sitatet; "Dette har jeg aldri gjort før, så dette kan jeg sikkert klare" (eller noe lignende.

  Ha en fin tirsdagskveld!

  SvarSlett
 2. Follow your heart and your dream will come true!

  carpe diem.

  Vi finner ikke lykken, vi skaper den.

  Don't dream your life, live your dream!

  Nydelige vanter :)

  SvarSlett
 3. Super fine, skjønner godt at det går mange av disse :)

  SvarSlett
 4. Digger sjalet som du har lagd med "norsk-lærer"ting på. Hva med påskevanter i gult med "God påske"?

  Eller kjæreste-pulsvanter med "Gje meg handa di ven" - "Vi vandrar saman", "Ei hand å holde i"...

  Olebrumm: Olebrumm sitater:‎"For når man er en Bjørn med Bare Liten Forstand, og man tenker på Ting, så er det ofte at Tingen kjennes mye lurere ut når den er inni deg enn når den kommer ut og andre kan se på den.
  Tussi:Hvor skal vi hen?
  Ingen steder, sa Ole Brumm
  -også gikk de dit...

  SvarSlett
 5. Hva med å pynte med navn på busstopp fra nærmiljøet, eller stedsnavn. Kanskje et bilde fra stedet? Veldig fine vanter:)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no