søndag 4. januar 2009

Tilbake til hverdagenBildene er lånt fra Riviera Maison

Etter to uker med fri fra barnehage og skole er det tilbake til hverdagen i morgen tidlig. Jeg har vært på jobb i romjulen også, så for meg har det vært en myk overgang. Må innrømme at det skal bli godt å komme inn i den daglige rutinen igjen, for det kan fort bli litt kjekling når to små og to store skal gå "oppå hverandre" i to uker! Har ikke blitt så mye blogging på meg i det siste, har rett og slett ikke hatt verken tid eller noe særlig lyst og overskudd. Ikke har jeg tatt noen spennende bilder heller! Håper blogglysten kommer tilbake snart. I mellomtiden holder jeg fingrene i gang med diverse strikkearbeider. Har allerede begynt å strikke til julemesse i november, og kommer sikkert til å vise frem noe her og legge noe ut for salg.
Mens jeg venter på den store blogglysten, koser jeg meg med å følge med på andre sine blogger.
Ha en fin uke alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Vel overstått nyttår:) Kjenner meg igjen i innlegget ditt.. Lenge siden det er blitt noe blogging på meg å.. tenkte på det i går--Hva skal jeg blogge om nå!? Det ble noen "gamle" julebilder.. Så får vi håpe krativiteten er på topp i det nye året så det kan BLOGGES!;)

  Klem**

  SvarSlett
 2. Ville bare stikke innom og si TUSEN TAKK for den fine gaven jeg fikk i gavealongen!! Nydelige hjerter du har sydd :0)
  Håper bloggelysten kommer tilbake snart. Det begynner nok å krible litt nå når det nærmer seg vår tenker jeg :0)

  SvarSlett
 3. Ja,vi er tilbake i hverdagen,!!Travelt og hektisk til tider, Ting Tar Tid, så vi må alle prøve å lytte til kroppen å prioritere der etter, synes jeg!!! Blogging for meg er avslapping og inspirerende:-)
  Ha en fin torsdagskveld og god helg!

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no