søndag 11. oktober 2009

Glimt fra loftet

Nå er vi i gang! Stillaset er kommet opp, taksteinen, takpapp og lekter er fjernet, og hele taket er pakket inn i grønne presenninger. Innvendig har det også skjedd store forandringer den siste uken. Bildene taler for seg.


Slik så det ut før alle tingene våre var ryddet ut, alle bodene hadde vegger og døråpninger. Her er dørene tatt av.

Her er rivingen i gang.Komplett kaos....


Her er alle vegger revet og loftet er et stort rom. Huset vårt har såkalt "valmet" tak, dvs det har pyramidefasong, så her er mye skråtak.. Vi skal bygge to takløft og får plass til et soverom, bad og kombinert kontor og oppholdsrom. Siden vi kommer 12 meter over bakkenivå blir det heller ikke noe å si på utsiken! Skal vise bilder senere.

På venstre side av skorsteinen kommer det trapp opp fra stuen vår. Her må det sages hull i 20cm tykk betong...... Vi har tegninger på hvordan romfordelingen skal bli, men jeg synes det er veldig vanskelig å se det for seg! I tillegg må vi finne løsnigner på hvordan vi skal utytte alle skråtakene. Har planer om å lage plassbygde skuffer, hyller og skap. På tirsdag kommer byggmesteren og da begynner vi for alvor.

2 kommentarer:

  1. Spennende å se fortsettelsen på loftet!
    Blir sikkert kjempeflott;)

    SvarSlett
  2. oi oi... for et spennende prosjekt ;)
    må legge deg til jeg, for dette vil jeg se mer av ! ;)

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no