onsdag 12. mai 2010

En liten fugl

De aller fleste har nok hørt om Epla.no, nettstedet der du kan kjøpe håndlagede og vintage produkter. Ettersom jeg selv har to Eplabutikker er jeg innom siden hver dag og surfer litt rundt. Det dukker stadig opp noe jeg liker, og i det siste har jeg kjøpt litt øredobber og smykker etc. Det er gøy å ha noe som er litt spesielt, noe som ikke alle andre har, og på Epla kan man finne det til en rimelig pris! For et par dager siden kom jeg over denne brosjen og falt for den. Den bare måtte bli min.. I dag kom den i posten og har allerede vært i bruk! Den er større enn den ser ut til og gjorde seg veldig godt på min svarte dressjakke! Brosjen er kjøpt hos Pink Foxes og hadde levd et liv i Amerika på 60- tallet. Sånne ting er jo ekstra artige å tenke på!
 

Lekre, vårlige farger synes jeg!

4 kommentarer:

 1. Stilig brosje- sikkert flott mot svart!Og takk for tips om netthandel- sat akkurat og surfa etter spennande butikkar på nett:-)

  Strålande helg til deg frå meg

  SvarSlett
 2. Så utrolig fin brosje:-) En liten skatt spør du meg! Jeg er også stor fan av Epla-butikkene:-)

  SvarSlett
 3. Åh, for ei nydeleg brosje! Og kjekt å vite litt om historia før den kom til deg.

  God helg!

  SvarSlett
 4. Hei! Tusen takk for fin omtale! Veldig glad for at du er fornøyd med brosjen :)

  Hilsen fra Silje / Pink Foxes

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no