søndag 18. juli 2010

Smokker og andre duppedingser

Vi er tilbake fra fantastiske 10 dager i Danmark! Nydelig vær, mye bading og aldri så lite shopping for mor.. I dag kom endelig dagen vi har ventet lenge på- 4 åringen hadde endelig bestemt seg for å slutte med smokk! Så for å unngå ombestemmelser tok vi alle turen til "Smokkebroen". Her ble de to aller siste smokkene i rekken av maange.. kastet ut mellom sprinklene og ned til fiskene! For omtrent 6 år siden kastet også Storebror sine siste smokker her. Nå er MusMei lagt, foreløpig uten en eneste protest?! I så fall må det kalles en enkel smokkeavvenning! Må være siden jeg har bursdag i dag det da..

Bilde lånt fra Reenbergs.dk

På tampen av innlegget har jeg lyst til å reklamere litt for denne smarte "dingsen". Det er en magnetisk kjøkkenklutholder som kan plasseres på innsiden av vasken. Kluten tørker fortere slik at bakteriene dør, og samtidig har du gjemt kluten litt vekk og slipper å se den henge over kranen eller andre steder. Dingsen er funnet opp av familien vi leide leilihet av i Danmart- utrolig koselige folk, og "dingsen" har jeg kjøpt og tatt med hjem i kofferten . Du kan lese mer om den her. I Norge føres den bla av Kitchen kjeden.

3 kommentarer:

 1. Så flink hun er -tøft gjort å slutte:-)
  Den oppfinnelsen med kluten er kjempesmart!
  Ha en fin kveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen!!! Håper du har hatt en flott bursdag, og håper smokkeavvenningen går så bra som det ser ut til. Vi har en jente som er veldig glad i sin og vi kvir oss til avvenning, så det er fint med gode historier!:) Klem

  SvarSlett
 3. Tillukka med dagen!!

  Og med smokkefri jente :) Vetlesyster hjå oss, på snart 3, har òg vore smokkefri siste veka eller så, og det har verkeleg gått fint, så avhengig som ho har vore av den. Ho skulle eigentleg gje den til Kaptein Sabeltann, men istaden skjedde det underlege ting i heimen, då ho putta smokken i munnen til Besten og den blei borte i magen hans ;) Framleis eit og anna spørsmål når ho er skikkeleg lei eller trøytt, men likevel over all forventning.

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no