onsdag 29. juni 2011

Garnslankingen fortsetter..


Som nevnt i dette innlegget holder jeg på med garnslanking. For uinvidde betyr det at jeg prøver å bruke opp mitt svært så riktholdige garnlager, slik at jeg kan forsvare å kjøpe mer garn.. En forutsetning er selvfølgelig at jeg ikke skal kjøpe mer garn underveis (tror jeg).. Til nå har det faktisk gått veldig bra! Jeg fant ut at det var lurt å strikke litt større ting som krever mer garn- enn bare luer og sjal etc, som jeg ellers er veldig glad i å strikke. Dermed har det blitt et babyteppe i ull/alpakka, en liten alpakkaundertrøye og to ullbukser! Til hver bukse gikk det i underkant av 200 gr, så her fikk jeg virkelig litt avsetning på garnlageret, i tillegg til at buksene var kjekke å strikke. Akkurat nå har jeg en babyjakke og ennå et babyteppe på pinnene. Jeg prøver også å finne ut hvilke prosjekter jeg skal ta med meg på ferie. Det er vanskelig det!! Man må jo for all del ikke risikere å ta med seg for lite strikketøy ;)

 Undertrøye i alpakka - str 0-4 mndr

 Bukse i alpakka - str 9-12 mndr

Bukse i ull/alpakka - str 3-6 mndr

9 kommentarer:

  1. Så utrolig flink du er til å strikke! (ja, til å sy også, ser jeg..). Skulle ønske jeg visste om bloggen din da minstemann her var baby, for de små plaggene dine er jo bare helt nydelige! God sommer! :-)

    SvarSlett
  2. Oj, skal si du er effektiv:) Lekkert pledd og super søte babyklær i alpacca.
    Strikkepinnene går hos meg også, men jeg er langtfra så effektiv som deg:)
    klem til deg fra meg

    SvarSlett
  3. Åh, så nydelege og gode plagg du lagar...eg skjønar at du må ha litt av eit lager med garn ;) sjølv strikkar eg kun sporadisk for tida, så det går smått med mitt prosjekt.

    Fantastiske bilder frå gutteturen lenger nede - det må ha vore ei oppleving for livet!

    SvarSlett
  4. Å så fine ting du har strikket! Kjmepesøte di buksene!

    Å teppe da, skjønt!
    Hva slags oppskrift har du brukt på teppe? om du vil dele da :)

    Ha en fin kveld,
    Klem Jatte♥

    SvarSlett
  5. Wow! Det er effektiv slanking på gang, forstår eg! Eg klarer visst ikkje å halde så høgt tempo, så då blir slankinga litt ineffektiv.... Men eg prøvar av og til;)

    Herlige plagg du lagar!

    SvarSlett
  6. For en helt fantastisk fin blogg du har. jeg har nå sittet å bladd meg langt tilbake i din blogg og håper det går greit at jeg legger det til under blogger jeg følger på siden min.. :)

    SvarSlett
  7. Så mye fint du har strikket :-)
    og
    om du lager teutorial om hårbandet , så si ifra :-)

    SvarSlett
  8. heisann:) ble så sjarmert av bloggen din og alt det vakre du strikker, så jeg måtte legge meg til som følger med en gang:) her er det myyyyyye inspirasjon å hente, ønsker deg og dine en fin dag:) -marianne-

    SvarSlett
  9. Fantastisk blogg!
    Jag lägger mig till som föjare hos dig=)
    Glädjer mig till kommande innlägg.

    Ps: Jag har också provat mig fram på Myk Start sina oppskrifter..gå in på bloggen min och se..

    Frida

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no