lørdag 3. september 2011

Lørdagskveld med "Det halve kongerige"


Da har det gått over en uke siden forrige innlegg fra denne kanten.. 

Det øverste bildet er tatt nå i kveld, og viser siste forandring her i heimen. Komoden som tidligere stod i gangen, har nå fått plass i stuen, bak spisebordet, der skivebordet tidligere stod. Er veldig fornøyd med hvordan det ble, for jeg hadde lyst på litt mere "spisestue" uttrykk, om dere forstår! I tillegg fikk jeg endelig hengt opp "Keep calm" plakaten min som har ligget i skapet i sikkert to år.. Den passer fint inn i den kalde fargeskalaen som denne delen av stuen har. 


Her er mitt siste påbegynte strikkeprosjekt. Og-- jada, jeg har noen av dem, påbegynte arbeider altså..  Har lenge hatt lyst til å lage babyteppet "Det hele kongerige", som de danske kronprinsbarna har fått når de ble født. Kom over en oppskrift i danske Familiejournal her om dagen, og måtte selvfølgelig prøve med en gang. Teppet har en rillestrikket midt og kanter i havskum og blonder. Ettersom jeg ikke hadde nok garn til et helt teppe, bestemte jeg meg for å lage halve og bruke det som sjal i stedet. Da kalles det "Det halve kongerige" i stedet for "Det hele kongerige". Jeg strikker i offwhite Drops alpakka. Det er et møysommelig arbeid, sjalet skal nok bli ferdig, men jeg er usikker på om jeg orker å sette i gang med noe helt teppe noen gang.. Det er i allefall kjempefint med alt mønsteret. Nå venter sofaen, strikketøyet og DVD med "Black Swan".


1 kommentar:

  1. Så fint det ble! Kommoden passet så fint der med spisebordet. Alltid kjekt med litt forandring :)
    Og nydelig kongelig teppe!
    Ha en flott søndag.
    Klemmer fra Camilla

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no