fredag 3. august 2012

Jenterom i ny drakt

Favorittbøkene i hyllen ved sengen.

Da kan jeg endelig si meg ferdig (nesten i allefall..) med de siste dagers maleprosjekt. Denne gangen er det MusMei sitt rom som har fått nye farger ny plassering av samtlige møbler. Rommet ble malt "fransk grå" da vi flyttet inn for 6 år siden. Da var det vi voksne, og en liten MusMei som sov her. Siden har vi voksne flyttet i nytt rom på loftet, MusMei fikk rommet for 2 år siden, men malingen har vi ikke gjort noe med. Den bar preg av mye rundtomflytting på ting, og spikerhull over alt. Taket skulle nok også vært malt, men det fikk lov til å være som det var. Jeg ville at rommet skal være lysest mulig, så alle vegger, utenom en er malt eggehvite. Den siste veggen fikk MusMei velge farge på, så den fikk fargen "Syrin". Faktisk veldig fint sammen med alt det hvite. Vinduslister og den innebyged hyllen i veggen malte jeg hvit med Jotun Supreme Finish. Utrolig fint og blankt resultat, og så lett å vaske av og holde rent!
Tanken er at MusMei skal få ny seng. Det blir nok en Hemnes dagseng fra IKEA. Inntil den er på plass gjør rammemadrassen nytte for seg. Til høyre: fornøyd frøken, første kveld på nytt rom, og med favorittbøkene!
 Skatoll fra IKEA. Resten av rommet får jeg vise en annen gang.

2 kommentarer:

  1. Så fint dette ble også, store jenter trenger litt fornying ;) Håper sfo start gikk strålende! Klem

    SvarSlett
  2. Koselig å fornye litt på barnerommet også :)

    Holder på med ommøblering på rommet til eldstefrøkna her, men er litt småting som må males først.. Og den lista er litt langt akkurat nå..

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no