søndag 29. desember 2013

Beige bølge

En hektisk desember er nesten ved veis ende og jeg har endelig tid til å få blogget litt av den siste tidens strikkerier.. Og en ting er i allefall sikkert.. det er blitt mye beige i desember! Jeg synes denne fargen er så dus og fin, og så passer den jo både til gutt og jente. Jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen; Hverdags fra Du store Alpakka er et utrolig godt garn! Alpakkaen gjør det ekstra mykt og varmt og ullen gjør at det holder fasongen mye bedre enn jeg synes plagg i helt ren alpakka gjør.

Uggsene er det første paret med litt ny vri. Her har sålen fått kontrastfarge og skaftet har fått heklekant i bouclegarn slik at det skal se ut som "ekte saueskinn". De gjør litt ekstra av seg på denne måten synes jeg! Strømpene på bildet er Nøstebarn sin oppskrift. Det stripete paret er strikket i Hverdags og det grå i 2tråds fra Nøstebarn. Ingen tvil om hvilket garn som var best å strikke med ;) (svaret finner du i avsnittet over).

På pinnene akkurat nå har jeg ennå mer beige Hverdags. En ballongbukse som jeg lenge har hatt lyst til å strikke .

Til slutt må jeg bare vise "Petra-kjolen" som ble ferdig på lillejulaften. Den skapte en aldri så liten "farsott" på instagram og blogger etter at Mammablogger Charlott Pettersen viste frem noen gamle arvekjoler etter dette mønsteret på bloggen sin. Jeg var så heldig å ha oppskriften i skapet, så her er min versjon i mørkblå og hvit Hverdags.
3 kommentarer:

  1. Så utrolig mye flott du lager! Godt nyttår til deg og dine :)

    SvarSlett
  2. Så vakre plagg du har laget! Beige er så fint:)

    SvarSlett
  3. Tusen takk begge to! Det er mye på listen over ting jeg har lyst til å lage!!

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no