søndag 30. desember 2012

Gamle strikkeoppskrifter!


Disse gamle oppskriftene kom jeg over under litt kikking i mamma sine bunker med strikkeoppskrifter for noen dager siden. Den hvite genseren og skjørtet nederst til høyre kan jeg huske at mormor stikket til meg. For bare en liten stund siden ville jeg nok ha syntes at disse modellene var håpløst gammeldagse, men nå synes jeg de er kjempefine. Ser rundt om kring på blogger at flere og flere får øynene opp for klær i litt "gammeldags" stil, og synes egentlig det er ganske gøy! Jeg har mange planer om hva jeg har lyst til å lage i tiden fremover... Har tenkt å prøve ute en rekke gamle oppskriften, men planen er også å prøve å lage en del egne modeller som etterhvert skal komme for salg i Eplabutikken. Planene er mange, så får vi se om tiden strekker til..
Garnene som modellene på bildet over er strikket i, er nok gått ut av produksjon for lenge siden, men jeg finner nok garn som tilsvarer strikkefastheten.


Her er bilde av mine to siste "strikkerier". Bestefartrøye i str 2-4 år strikket i Hjerte fra Hifa, og pilotlue i str 1-2 år strikket i Drops Karisma.

 Helt på tampen vil jeg ønske alle mine lesere alt godt for det nye året!!

2 kommentarer:

 1. Flink du er, Hilde!! Skulle ønske jeg kunne strikke noe annet enn lapper og kjøkkenkluter..

  PS! Går det an å bestille UGGs i voksen str og hva vil det eventuelt koste??

  Ha en fin feiring i morgen!

  Klem

  SvarSlett
 2. Heldiggrisen som har de gamleoppskriftene. Syns sånt er så gøy. Jeg har arvet tanta mi sine :) Jeg syns den blå kjolen er helt fantastisk. Samme med pilotlua. Kjempekul!

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no