søndag 29. juni 2008

På skattejakt

Har fått plukke med meg litt forskjellig fra mormors og mammas skap som jeg har lyst til å vise frem. Dette serviset samlet mamma på 70-tallet. Etterhvert er det knust en del deler og serviset er gått ut av produksjon, så jeg fikk to fat som jeg synes passer så godt sammen med mine kopper fra Indiska.


Disse to koppene er det eneste som er igjen av et av mormors gamle, fine kaffeserviser. Jeg liker så godt fargen på de blå blomstene, og legg merke til den spesielle hanken med det lille "hullet" . Koppene er kommet på utstilling i glasskapet mitt.


Opprinnelig hørte disse små krukkene og den lille skålen med lokk til en toalettkommode. Jeg er ikke sikker på hvor de kommer fra, men jeg har fått dem av mormor.


Enda et funn fra mormors skap. Brettet er ikke nok ikke ekte sølv, men etter en omgang med sølvpussen ble det fint og blankt og står nå oppå peisen med kubbelys på. Kjempekoselig utover sommerkveldene. Nå skal jeg tenne lys, sette meg med strikketøyet og kanskje ta en kikk på EM finalen.


Ha en fortsatt fin søndagskveld!

3 kommentarer:

 1. Heihei, og tusen takk for kommentar på bloggen min. Det var jo supert kor godt tallerkenane av eldre dato passa saman med koppane frå Indiska :) I teppet eg heklar brukar eg garn av ulik type. Rein ull og alpakka hips om happ. Det ser kanskje ut som om eg er kome lengre enn eg er på biletet, det er nemlig berre stort som eit vognteppe nett nå... Ha ein fin tirsdag

  SvarSlett
 2. Det er så gøy med ting som en har arvet eller fått, og de fatene passet jo perfekt til koppene!! Klem B:-)

  SvarSlett
 3. Heisann :)
  Tusen takk for hyggelig kommentar :) Like moro hver gang jeg får besøk av noen :)
  Du har en flott blogg og jeg kommer snart tilbake.
  Så fine de koppene var !!

  Sommerklem

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no