tirsdag 8. juli 2008

Strikk og søm

Den siste uken har vært ganske travel! Både fordi SFO er stengt og skolegutten må være hjemme, og fordi jeg har hatt diverse prosjekter på gang. Noen av dem har jeg holdt på med en stund og endelig klart å gjøre ferdige, andre må jeg nok hold på med en stund til. Noen ideer har jeg fått så lyst til å gjennomføre at jeg har satt i gang med en gang!

Ble ferdig med babyteppet som jeg begynte på for en stund siden. Strikket i Lanett.

Støvelstrømper etter oppskrift fra Hifa. Har et par selv som jeg er veldig fornøyd med. Disse er til en venninne som gjerne ville ha et par å bruke i sine Ilse Jacobsen støvler.


Så gjennom noen gamle blader og fikk så lyst til å prøve å sy sminkebag/toalettbag eller strikkevesker om du vil! Har sydd litt forskjellige typer og størrelser, både i stoff og i voksduk. Denne blå og hvite fant eg oppskrift på i boken Tildas Hus. Broderte et lite motiv som jeg sydde på. Som vist under er den foret med hvitt. Nederst ser dere den største bagen jeg har laget. Den er i voksduk foret med mørkrosa stoff. Jeg kommer nok til å fortsette å prøve ut disse i forskjellige andre stoffer og størrelser.


Har kjøpt inn en del stoffer som jeg har lyst til å lage av, så dersom du skulle få lyst å bestille er det bare å si fra.

Til slutt: et av mange påbegynte prosjekter som jeg har tenkt å gjøre noe med i sommer. Dette skal bli teppe til å kose seg med på sofaen. Forhåpentligvis utover høsten...

1 kommentar:

  1. For et nydelig teppe! Du er kjempeflink! Ha en god dag!

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no