onsdag 20. august 2008

Musikalske puter og lys til mørke høstkvelder

Kanskje en litt rar tittel på et blogginnlegg, men som du ser er dette virkelig en "musikalsk" pute. Har brukt forsiden på en gammel utgave av noten til Edvard Griegs "Bryllupsdag på Troldhaugen", den er jo veldig dekorativ med alle sine engler og ornamenter. Ble kjempefin i sofaen, og jeg har allerede laget flere av samme pute, både som gaver og for salg i LilleMus-Meis Butikk.

Noen lysposer har det også blitt. Denne er halvfull med telys og skal gis bort i morgen. Har ikke blitt så mye blogging i det siste, men leser en haug med blogger hver dag selv om jeg ikke er så aktiv selv!

Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Her har jeg ikke vært før. så fin blogg du har!
  så fin den puta ble, likte også veldig godt den lysposen.

  Jeg syr pittelitt selv. Har akkrat sydd noen liknede puter jeg også.
  Ønsker deg en riktig god onsdagskveld.

  veronica

  SvarSlett
 2. Hei lille Mus!

  Så koselige ting du har laget,,,,,
  er nok som deg jeg,,ikke så aktiv, styrer med så mye annet for tiden, men det er deilig og sitte her og slappe av og titte inn hos andre og se hva de lager og få noen nye ideeer ,,,,,venter på god tid og masse inspirasjon.
  God onsdagskveld
  Anne

  SvarSlett
 3. Tusen takk for gaven. Skjønte ingenting da den lå i postkassa i dag. Jeg hadde glemt det helt bort. Å endelig vet jeg hvem den koselige mail skriveren er;O)
  Jeg så ikke at hva du hadde skrevet i sist innlegg.
  Strykemerket skal brukes til en pute som skal være i " den nye" tv stua. KANONFINT. Jeg elsker slike gamle bilder og spesielt når ikke alle har de samme.
  Innlegg kommer senere om den flotte gaven. Jeg ble super glad og det var en skikkelig flott overraskelse:O) God klem:O)

  SvarSlett
 4. Så mye fint du lager :)
  Kunne godt tenkt meg en sånn lyspose etterhvert ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. Så flink du er;) Jeg husker godt denne noteforsiden for disse notene har jeg spilt etter. Dette må jo være den perfekte pute for et musikalsk menneske? Stilig telyspose også... Du har virkelig blitt veldig flink med maskinen i det siste. Imponerende:)

  SvarSlett
 6. Syntes du fortjener en award...
  Derfor vil jeg gjerne gi deg en:)
  Ligger på siden min og venter på deg!

  Ha en kjempe fin kveld:)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no