fredag 15. august 2008

Anno 1916

Jeg blir stadig bedre venner med min nye symaskin, noe jeg synes er utrolig kjekt! I det siste har jeg brukt mye tid sammen med den, og det har allerede blitt noen julegaver! Har sett at det er så mange av dere som lager ting med strykemerker på. Har hatt veldig lyst til å gjøre dette selv, men det var først etter et par instruksjonsmailer fra Prinsesse Elin at det endelig lot seg gjøre! Tusen takk for hjelpen Elin!!

Denne puten skal mormor (92 år) få i julegave. Bildet viser henne på dåpsdagen i 1916 sammen med moren, som døde da mormor var 2 år. Tenkte dette vil være en koselig gave til en som egentlig har alt.

Denne posen skal bli "gavepapir" til en liten nyfødt. Den har initialene hennes og bildet er hentet fra et gammelt kort jeg fant i mormors kjellerbod. Fint å kunne gi noe personlig.


Til slutt; et glimt av sol på en ellers ganske grå høstkveld tidligere denne uken. En riktig god helg til alle!

8 kommentarer:

 1. Det må da være den beste gaven din mormor kan få! Kjempefin!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Vakre og personlige gaver, kjempeflott!!!

  ha en fin helg;)

  SvarSlett
 3. Herlighet såfine ting du har sydd!!!

  Men hvordan har du kopiert fra kort og over til pute?? Ser du lager julegaver av dette-kunne være artig å prøve noe lignende selv:)

  SvarSlett
 4. oi så flotte gaver!
  Kjempekoselige!
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 5. Snakk om personlig julegave. Den hadde jeg blitt glad for hvertfall:) God helg.

  SvarSlett
 6. Så fint!! Er jo så utrolig kjekt å få sånne gaver.. To heldige som får så fine gaver:)

  Ha en fin helg*

  SvarSlett
 7. Så flott blogg du har! Har sitte å kost meg her en stund nå. Sååå mye flott du lager. Og den puta til mormoren din!! For en koselig ide, hun kommer jo til å bli så glad og rørt kan jeg tenke meg:)

  Kommer snart innom igjen

  Ha en flott helg

  SvarSlett
 8. Gurimalla så mye fint! Kjempegøy å sy! Ha en fin søndag:)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no