søndag 21. september 2008

Helgesysler


Dette har vært en innholdsrik helg, der jeg har fått gjort unna en masse ting som jeg lenge har tenkt å gjøre. I går var jeg i byen med mine to barn som har vokst masse over sommeren, og som derfor trengte en hel del nye klær. Vi fikk kjøpt både ullundertøy, bukser og gensere før tålmodigheten var slutt. Selvfølgelig var vi på kafé og koste oss også. Det er nemlig ikke så ofte vi er i byen sammen.


I dag benyttet jeg anledningen til å ta en tur på Plantasjen. Har lenge hatt lyst på Erica lyng på altanen, og i dag fikk jeg kjøpt både lyng og en altankasse i pil. Synes den var veldig fin, og håper den overlever den våte Bergensvinteren. Kjøpte dessuten perleblomst løker som jeg har store planer om å plante, slik at jeg kan ha dem i vinduet til våren.. Hmmm... jeg har absolutt ikke grønne fingre, så vi får se hva det blir til.. Den lille eføyen på bildet øverst fikk også bli med hjem fra Plantasjen. Den står nå og pynter opp på kjøkkenet.På håndarbeidsfronten holder jeg for tiden på med å gjøre ferdig et ukjent antall arbeider, som av en eller annen grunn har blitt liggende uferdige mens jeg har tatt fatt på andre, og mer spennende strikketøy.. Uferdige arbeid kalles visst ofte for UFOer i håndarbeidskretser (Unfinished objects), så her svermer det av UFOer!! En av dem er denne "rullegenseren" i str 2 år etter en Nøstebarnoppskrift. Begynte på den i sommer, og syntes etterhvert det ble fryktelig kjedelig med striper.. Men på fredag fikk jeg strikket ferdig ermene og så strikket resten og monterte den i går kveld! Phu!!! Ikke mer striper for en stund. Nå er jeg klar for neste UFO, og har bestemt meg for å prøve å ikke begynne på noe nytt før disse er ferdige. Gjenstår å se om lovnaden holder.


Ha en fin uke alle sammen!!

2 kommentarer:

 1. Det er overhengende UFO farer her også hihi
  Altfor lett å begynne på nye prosjekter!!!
  Genseren ble superflott :)
  Nyt de siste timene av helg
  *Siv*

  SvarSlett
 2. Den er SÅ fin din lille stribede trøje.
  Fint med dit lille logomærke på.

  Karen

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no