lørdag 21. mars 2009

Ukeslutt rapport...

Det er lørdag igjen, og allerede en hel uke siden mitt siste innlegg! Tiden flyr, og jeg klarer visst ikke å få til mer enn ett innlegg pr uke. Men får være fornøyd med det da.
Etter å ha lest dette innlegget hos Emmeline, måtte jeg en tur innom Berthas Oldebarn og oppgradere Green Gate samlingen min... Elsker disse sommerlige fargene og mønstrene som er kommet denne sesongen, og endte opp med tre latte kopper og en skål. Nå teller samlingen 11 kopper, noen skåler og tre skjeer. Har bare to make kopper, alle de andre har forskjellig mønster, men det er det jeg synes er så fint med disse koppene. Jo flere varianter, jo bedre!

Var så fornøyd med vesken jeg laget forrige uke (med bilder) at jeg like godt satte igang med en variant til.. Denne er i linfarget stoff, med strykemerker, blonde og fløyelsbånd. Den er liksom litt mer anvendelig til jobb bruk enn den andre, og har fått være med over armen hele uken!
Laget denne lille pungen i samme stil. Her har jeg nøkler, leppestift og annet nødvendig.


Må bare få vise frem denne nydelige kjolen som jeg bestilte til MusMei. Den er laget av Heidi som driver MarieFly Fly. Har kjøpt flere plagg av Heidi tidligere, hun lager så masse fint!

Bildet er lånt fra MarieFly Fly.

Kjolen er i lysblå fleece, pyntet med blonder, engle motiv og en liten sløyfe i fronten. Veldig deilig, myk og varm.
MusMei er veldig fornøyd med sin nye kjole, og har hatt den på seg siden den ble hentet inn fra postkassen i formiddag.

Tusen takk Heidi! Vi er strålende fornøyde!

8 kommentarer:

 1. Greengate har så mye koselig, og nå som våren lister seg innpå er det fristende med litt nytt og friskt! Herlig kjole! Og enda herligere unge!!!!! Fortsatt god helg, hilsen Elin

  SvarSlett
 2. Hei, hei.

  Så mye fint du lager! Enig i at Green Gate er verdt å samle på. De har virkelig mye flott :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 3. Vesken er nydelig. Har klippet opp til et par vesker jeg med men så stoppet det plutselig opp. Ble for travelt he he
  Dine, den brune og den blåstripete er knallfine. Å det må være kjekt med en tilhørende pung. Ha en fin fin dag. Klem fra ELiN:o)

  SvarSlett
 4. ojojoj.. her går det unna! SÅÅÅÅ mye fint du har laget! De veskene dine ble bare så utrolig sjarmerende og flotte! Liker at du gjør dem så personlige også - artig! Og du.. så søøøøt lillemus-mei er - kjempefin den kjolen altså! Så skikkelig deilig ut - skulle hatt meg en slik selv :-D

  Ha en superfin uke! KLemmer fra Ida

  ps. skal prøve meg på den sminkevesken jeg også:-) Har allerede klippet opp stoffet.. hihi.. i har sååå lik systil.. haha!

  SvarSlett
 5. Greengate har kjempemasse fint! Eg ska skaffa meg noke blått tenkte eg i år. Passe fint inn i vitrineskapet mitt :-)

  Søt fleece kjole ;-) og nydelige jenta sjølvsagt!!!

  Fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 6. Så glad for at dere likte kjolen!
  Og veldig koselig å se skjønne Hedda i den:)
  Synes du også lager mye fint, både veskene og sjalene er nydelige!

  SvarSlett
 7. Hei!

  Takk for koselig melding. Og ja, jeg venter og jeg venter...på våren altså....thi hi;)

  Utrolig skjønne vesker du har sydd H:) Helt enig i at Green Gate har utrolig mye fint. Tror jeg må på Berthas en av dagene og titte litt ;) Prinsessa er jo bare så skjønn med ny kjole da.

  Sees vi på onsdag?
  klem

  SvarSlett
 8. God morgen:)

  Hadde vært veldig kjekt om du hadde anledning til å komme, men skjønner at den kabalen kan være litt vanskelig..! Vi skal være hos Bente:)
  Helgen er over og derfor skal jeg finne frem symaskinen igjen....hi hi;) Ha en fin fin dag! klem

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no