tirsdag 2. desember 2008

Søt strikk til baby

Den siste tiden har jeg hatt mange bestillinger å henge fingrene i om kveldene. Har strikket masse babytøy, og synes det er spesielt koselig for det finnes så mye fint!
Har lyst til å vise frem litt av siste måneds produksjon.

Dette har jeg stikket for en venninne, til hennes lille datter. Str. 9-12 mnd. Alt i alpakka, så det ble ordentlig mykt og deilig!Her i Bergen har man jo bruk for støvler av og til ... jo høyere, jo bedre.. Jeg har strikket en del av disse støvelstrømpene i høst, og de har vært populære! Har et par selv også og de er veldig deilige å ha på seg!Dette er juleskoene til en liten jente på 3 måneder! Blir sikkert kjempesøtt til mørkblå speilfløyels kjole!

Ha en koselig tirsdagskveld!

4 kommentarer:

 1. SISTE MÅNEDEN!!!!!! Tuller du???!!! Du er jo rene strikkemaskinen! Herlighet! Du imponerer stort, så masse nydelig!

  Jeg er så stolt over strikkejakken jeg laget til ille mali i perlestrikk...den strikket jeg (stor) da hun var 1 år, og nå er hun straks 2 og den passer fremdeles ;). Strikking er kjet, men store prosjekter (les plagg over str 2 år) er ikke noe for meg ;)hehee. Ikke nok tålmodighet!

  SvarSlett
 2. Wow - produktiv du...
  Knaaaaaaaaall fint - du e gull go du ;o)
  Trur eg og må gå å strikka litt...
  klem

  SvarSlett
 3. Så flink du er!! Utrolig søte klær. :-)

  SvarSlett
 4. Snartur innom for å
  Ynskja deg ei vidunderle hærle avslappande nyyydle God Jul og et fenomenalt Godt 2009!
  Julaklem frå meg

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no