mandag 18. mai 2009

Hipp Hurra!

Her i huset har det vært mye å rope Hurra for i det siste! 9. mai feiret vi MusMei sin 3 års dag. Noen dager senere kunne vi endelig hente vår nye sofa og stol! 16.mai feiret vi storebror sin 8 års dag (som er den 21.) med hans klassekamerater, og så var det jo 17. mai i går! Hurra, hurra, hurra!

Er kjempefornøyd med vår nye sofa og stol fra Bolia.com! Måtte flytte litt rundt på diverse møbler for å få det slik jeg ønsket, men ble ganske så fornøyd med resultatet.

Barnebursdag på Akvariet i bergen kan virkelig anbefales! Vi fikk pizza, brus og sjokoladekake formet som Nemo. Så fikk vi komme "bak kulissene2 og mate steinbit, torsk og diverse andre fisker. Hele tiden ble vi geleidet av en kjempeflink "vert" fra Akvariet. Han forklarte flittig om alt vi så, og svarte på de MANGE spørsmål fra ivrige barn! Høydepunktet for guttene var da de fikk ta på og holde en slange og en øgle (mor turde ikke..)

Her er MusMei i farta på 17.mai.

3 kommentarer:

 1. Grattis med ny sofa! Kjempe flott!
  Og overstått bursdags feriringer:)

  Klem

  SvarSlett
 2. ),O
  lö,)
  l),
  l
  Hei hei!
  Stilig farge på sofaen!
  Stolen ser god ut også.
  Har en venninne som har samme bord som deg, stiiilig...men du har kanskje beiset eller malt det helt mørkt?
  Ha en strålende helg!!
  Klem fra M

  SvarSlett
 3. Slitan med hilsen! Så fine møbler :-)Koselige bilder av de håpefulle,og gratulerer med overstått :o)
  Klem fra Maria

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no