fredag 29. mai 2009

Nydelig cashmere


Cashmere er det mykeste garnet du kan tenke deg! I det siste har jeg (heldig) strikket masse i dette deilige garnet. Jeg fikk nemlig en forespørsel om å strikke for Tove, som hadde kjøpt garnet. Dermed ble det tre jakker, to bukser, en kjole, lue og sjal.

Mykeste Myke jakke fra boken Myk Start (og ullbukse fra Nøstebarn). Størrelsene i boken går bare til 12 mndr, men siden garnet er noe tykkere enn det i oppskriften, gikk det greit å forstørre jakken til str 2 år.

Nøstebarns oppskrift på Hansemanns Hentesett er også bare inntil str 12 mndr. Denne ble forstørret etter beste evne og passer nå str 2 år.

Rosa er søtt til en liten jente. Tror nok hun kommer til å trives i denne supermyke kjolen. I tillegg er den utrolig lett! Garnet er veldig drøyt, så det gikk bare med rundt 70 gram (oppskriften sa 120 gr.)

Pakken er snart på vei i posten til Tove og hennes lille prinsesse. Håper de blir fornøyde!

4 kommentarer:

 1. Så mye vakkert du har laget! Tror jeg må prøve å strikke noe av det garnet jeg også! Masse inspirasjon å finne inne hos deg! ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Å så nydelig!!! Heldige lille prinsesse:)

  SvarSlett
 3. å det rosa settet var lekkert, ja det andre og selvsakt. Sitter her å drømmer litt jeg :)
  Ha en super fredagskveld :)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no