søndag 31. mai 2009

Prinsessekjole

Flere av mine venninner syr nydelige kjoler i bla fleece og ullfilt. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve, men har ikke turd å prøve meg på det før nå. Tidligere i uken var jeg på Stoff og Stil og kjøpte lys rosa fleece og cerice ullfilt. Har lyst til å lage både kjole og jakke, og kanskje en fleecebukse også...men tar en ting av gangen. Fredag kveld ble denne prinsessekjolen til. Koste meg veldig med å sy den, og det gikk mye bedre enn jeg hadde forestilt meg. Blir nok ikke lenge før jeg prøver meg på noe nytt!
Detaljer fra kjolen. Brukte cerice ullfilt til aplikasjon av krone på brystet. Bak den sydde jeg på et prikkete bånd og en blonde. Kronen fikk gullperler som dekor.
Nede på kjolen har jeg sydd en krone med sikksakksøm. Sømmen går runt hele kjolen. Kronen er en del av MusMei logoen, så jeg syntes det var litt morsomt å kunne sy logoen ved siden av sikksakk kronen.
En veldig glad liten prinsesse tok på seg kjolen med en gang hun oppdaget den lørdag morgen. Hodeplagget var vel ikke helt i samme stil..
Vi har nydelig vær her i Bergen både i går og i dag. 20 grader er vel strengt tatt litt for varmt til å ha på seg fleecekjole i, men MusMei var uenig. Kjolen skulle være på! Her er Storebror og MusMei på vei gjennom Fjellveien i solen!

Nyt resten av helgen!

3 kommentarer:

 1. Det var ein aldeles nydeleg kjole! Syns det er kjekt med kjolar som held varmen litt, sjølv om det kanskje ikkje er nødvendig akurat denne helga ;) laga du mønsteret sjølv?

  Fin blogg du har (og kjekt å finne bloggara som held til ikkje så langt frå meg :) ), så no legg eg deg til i lista mi.

  Nyt den siste fridagen i godvèret!

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har, jeg er her for første gang!
  Jeg har sydd/ syr en god del i ull-filt: Kåper, tunikaer, kjoler, etc-veldig behagelig og veldig fint:-)
  Har noen bilder på bloggen om du vil se:-)
  Kommer tilbake -denne siden var fin:-)
  Klem Hege.

  SvarSlett
 3. Sååå fin kjolen ble, Hilde :-)
  Du er flink!
  Klem fra Maria

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no