søndag 26. juli 2009

Lampe på impuls...

Fredag var jeg en tur et et av Bergens kjøpesentre. I det jeg gikk forbi Christiania Belysning oppdaget jeg denne lampen i utstillingen. Den hadde passet fint hjemme tenkte jeg.. og minutter senere var den betalt og på vei hjem med meg!! Lampen vi hadde fra før var praktisk, med 6 pærer på rad og godt lys over spisebordet. Da den nye, lekre lampen var hengt opp og kveldsmørket kom sigende, oppdaget jeg at stuen ikke ble på langt nær så lys som før med bare en pære på 40w.... Lampen er kjempeflott å se på, jeg ser veldig fornøyd med den, ikke misforstå, men jeg må nok finne frem noen flere lamper som kan lyse opp stuen i tillegg til denne! I kveld kommer mannen hjem. Han har bare sett lampen på bilde som jeg har sendt pr sms. Han er dessuten advart om det relativt dimme lyset den gir. Regner med at både jeg og lampen får noen ganske så kritiske blikk.. SÅ får vi se om han tillater at en blir hengende! Det skal vi i så fall bli to om!Denne vimpelrekken sydde jeg til MusMei sitt rom i går. Synes den pyntet opp over alle Mummibildene som hun fikk med seg hjem fra ferien!

5 kommentarer:

 1. Så flott lampe! Og kjempefine vimpler, utrolig hva de pynter opp!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelig lampe du har kjøpt!! Gøy med kjøp på impuls! Ofte da man finner det..når det ikke helt var planlagt;)hihi

  Klem

  SvarSlett
 3. så kejkt du ville bli med i konkurransen min:) Kjempelekekr lampe, HELT nydelig og helt i min smak:) skikkelig flott med vimpler på musmeg sitt rom også, det pynter herlig opp:) god klem fra monica

  SvarSlett
 4. men for et nydelig impuls kjøp. Et lekkert et. Jeg kunne faktisk funnet på å kjøpt denne selv. Etter mannens mening er alt jeg kjøper impuls....så lenge det er puls så shoppes det. ha ha ha ha.
  Ha en nydelig dag. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 5. Hvor er din nye lusekrone fin. Jeg har lige arvet en som jeg skal til at male, den skal op og hæne i mit soveværelse, så den kan sprede lidt hygge :)
  Jeg vil gerne have lidt mere liv på min blog, så jeg vil gerne inviteret dig til et give away. Du kan vinde et makeup pung og toilet taske som passer på til M og K!
  Kom forbi! :)

  /Kh sarah

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no