torsdag 13. august 2009

Ennå en kjole til MusMei...

I går fant jeg det ferdigklippete stoffet til denne kjolen.. Klippet det for lenge siden, men la det vekk for å sy jakken med hette fra dette innlegget. Siden MusMei tilbrakte dagen syk på sofaen, satte jeg meg med symaskinen. MusMei fikk velge dekoren selv, og det ble selvfølgelig prinsessekronen - som forøvrig ser ut til å ha blitt en gjenganger på alle klærne jeg har laget.. Den er jo også en del av MusMei logoen, så jeg får se på den som mitt "kjennemerke". Kjolen fikk kanter av "Burberry" inspirert stoff, kroner i syrenfarget ullfilt pyntet med perler, og sikksakk dekor langs nederste kant- et hjerte denne gangen.

Litt detaljer fra kjolen

Har strikket en del "prinsessesjal" i det siste. Skal ha dem med på julemarkedet i november. De finnes også for salg i MusMei Shop. Dette sjalet har jeg nettop laget til MusMei.


Liker så godt kombinasjonen brunt og rosa, så jeg må nok strikket et liknende til meg selv også!

4 kommentarer:

 1. Så søt kjolen var! Jeg har lignende stoff og grubler på hva jge skal bruke det til, det var supersøtt som kant! Og de sjalene er jo bare helt herlige!!♥ Håper lillemor er frisk snart!!

  SvarSlett
 2. God morgen!
  Utrolig skjønn kjole til lille Mus Mei:)Du er kjempeflink! Håper prinsessen er frisk nok til en tur i barnehagen i dag....?
  klem

  SvarSlett
 3. Flott kjole og sjal du har laga, frøkna vert nok fin i desse:)

  SvarSlett
 4. Nydelig kjole og sjal. Jeg er enig med deg - brunt og rosa er to herlige farger, både sammen og hver for seg :)
  Forresten første gang jeg legger igjen spor hos deg, har lagt deg til blogglisten min, håper det er ok :)

  Ønsker deg en fortreffelig helg!

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no