søndag 23. august 2009

Trekning av Give Away


En koselig helg går mot slutten. I går var vi i byen og handlet sko til MusMei, og så spiste vi på favorittstedet hennes: Pastasentral. I dag har vi hatt besøk av gode venner med to små jenter. Har gått tur og kost oss. MusMei har lekt med en liten venninne på snart 4 år!

I kveld har MusMei trukket vinneren av Give Awayen. Vinneren ble.... Madam Mim !! Gratulerer! Madam Mim ønsket seg en hettelue fra MusMei Shop til 2 åringen sin. Kan du sende meg en mail med adressen din: musmeishop@gmail.com

Siden hun var så godt i gang med trekningen trakk MusMei like godt en liten ekstrapremie. Vinneren av den ble Lykkebo. Gratulerer til deg også! Send meg en mail og si om du har noe spesielt ønske om premie. Må ha adressen din også!

Gratulerer begge to!

6 kommentarer:

 1. Æsj, fikk ikke somlet meg til å være med på Giveaway!! (vet egentlig ikke helt hva det er heller da, men det høres veldig kjekt ut...*hihi*)
  Heldiggrisen vinnerne! Skjønne Musmei som har pyntet med norsk flagg og alt:) Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer til vinnerne:)Så mye lekkert du lager! Ønsker deg en fin uke!
  Klem fra
  Lotta:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer til vinneren(e)!
  Klem Hege.

  SvarSlett
 4. Hallo!!Tusen takk til den lille søte "muse-mei" jenten som trakk meg;) Så glaaaaaaad:) Blir en glede å gå i posten fremover;)hihi..
  Stor klem fra "kry" Lykkebo:)

  SvarSlett
 5. Hei, koselig blogg du har!
  Kommer gjerne tilbake hit;)
  Grattis til vinneren:)
  Klem fra Maja

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no