onsdag 26. august 2009

En søt liten sak


Denne bodyen kan vel trygt klassifiseres som en søt liten sak? Den er i størrelse 6-9 mndr og er strikket etter oppskrift fra Myk Start. Har laget en i hvitt tidligere og synes de er så søte! Og så er de jo både praktiske og varme også på en liten kropp. Denne er strikket for salg (250,-), så dersom du er interessert er det bare å ta kontakt.

Jeg merker at kveldene begynner å bli mørkere nå. Da er det koselig å være inne og tenne stearinlys. Her har jeg tent et kubbelys i mitt nye "fuglebur" fra Kid interiør. Ved siden av står roser plukket i hagen.Solnedgangen sett fra vinduet vårt en kveld tidligere denne uken. Nå venter symaskinen, så jeg ønsker alle en koselig kveld!

4 kommentarer:

 1. Det var ikke bare en søt liten sak den var rett og slett nydelig!!!!! Bare syn jeg ikke har noen liten baby lenger:)

  elsker også fugleburet:) Irriterer meg grønn over at jeg ikke har sett det på Kid:P Koselig å kume tenne litt lys igjen, men synes det er veldig trist med dette høstmørke jeg da... føler ikke at sommeren har vært her engang:P

  SvarSlett
 2. ja den var fantastisk!
  nydelig kjole og nydelig blogg!

  Lene.

  SvarSlett
 3. Hei du!! Tusen millioner takk for den super flotte gaven!! Jeg ble helt målløs når jeg pakket opp! Så mye!Vi er strålende fornøyd alle tre! Storesøster tok på seg sjalet med en gang, og stod å danset foran speilet!! Kommer et innlegg om det..Må vise frem hvor flink du er!!

  Klem til deg:)

  SvarSlett
 4. Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Så gøy at du liker den "nye" bloggen min!

  Å, for en nyyydelig liten body! Den som hadde hatt en liten en;)

  Ha en fin dag!! Håper du har bedre septembervær enn meg i dag?

  Klem Anette:)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no