tirsdag 1. september 2009

Ti bloggeting jeg ofte blogger....

Som så mange andre her i blogglandia har jeg lest Emmeline sitt innlegg med utfordringen "Ti bloggeting jeg ofte blogger- hva blogger du? Hun ville at vi andre skulle lage en lignende liste og skrive litt om hvilken stilretning man føler seg mest hjemme i.

Dette med stilretning synes jeg er vanskelig. Tror ikke egentlig min stil kan defineres som hverken landstil, chabbychic eller retro eller noe annet fint navn for den saks skyld. Jeg blander ting og møbler fra mange forskjellige stiler, jeg har rett og slett det jeg liker! Det jeg liker er lyse interiører, gjerne gamle ting, iblandet nye ting og tilbehør med farger på.

Når det gjelder ting jeg blogger mye, tror jeg ikke jeg kan finne 10 ting til listen min. Det er nok et relativt smalt utvalg som blir blogget om og om igjen.. Men jeg kan jo prøve å lage en liste, så ser vi hvor lang den blir.

1)Strikk. Det som blogges mest her på MusMei er nok ting jeg strikker, enten på bestilling eller for salg i MusMei Shop.


2) Søm. Som en god nummer to kommer ennå mer håndarbeid. Til nå har jeg sydd mest til eget bruk, les: vesker, til MusMei, les; kjoler. I det siste har jeg også begynt å produsere smekker og bleievesker for salg i MusMei shop og til Julemarkedet jeg skal delta på i november.


3)Interiør. Er glad i "interiørting"og har blogget både nye møbelinnkjøp, som denne sofaen fra Bolia (veldig fornøyd!!), Green Gate- min koppefavoritt og gamle møbler, bilder og ting funnet på loftet.


4) MusMei. Denne lille frøken blogges både titt og ofte. Her som cazoo spillende pastakoker.


6) Storebror.


6)Diverse. Min siste kategori "bloggeting" kan vel kalles diverse. Her under kommer ferie, give away, generell prat om været og stearinlys...


Da kom jeg altså bare til 6 ting jeg blogger mye om. Kan jo hende jeg kan kalles en relativt "snever" blogger som burde bli mer allsidig? Det er nå engang disse tingene jeg interesserer meg for, og som derfor blir kjekke å blogge. Tror jeg skal holde meg unna blogging om jobben (kan bli litt vel sært i mine bransjer..)..

Så til dere som trofast følger med på bloggen: Jeg kan ikke love noen store forandringer. Jeg kommer nok til å fortsette som før, men jeg håper det er det dere liker ved bloggen, og det som er årsaken til at dere besøker meg om igjen! Jeg gleder meg til å se din bloggliste!

3 kommentarer:

  1. Wow, jeg var innom bloggshoppen din. Og sååå masse vakkert. Tenk å ha en jente. Så flink du er :)

    Klem fra meg..

    SvarSlett
  2. Synes det er supre tema jeg, helt i min gate i hvert fall- så fortsett sånn:) Siden du nettopp har skrevet en liste, er du kanskje ikke så lysten på en ny... Men det ligger en award og utfordring til deg i bloggen min, så får du velge om du tar den eller ei! Uansett ønsker jeg deg og dine en super helg:) Klem

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no