torsdag 22. oktober 2009

Torsdagskveld

I kveld har det vært Maskeradeball på skolen til Storebror. Foreldreutvalget arrangerte og alle barna hadde fått lage sin egen maske! Det var mange flotte og kreativt dekorerte masker å se. I tillegg var det kafe med underholdning og auksjon av bilder som hvert klassetrinn hadde laget. En koselig kveld, der inntektene går til utstyr til skolen (fesk nye puter til puterommet) og aktiviteter for barna. Veldig flott tiltak!
Her i huset er det for tiden stor aktivitet i loftsetasjen, i tillegg var mamma og jeg på tur til København forrige helg! Veldig koselig! Det ble mye shopping, men i fikk nå sett oss litt rundt også da!
Den siste uken har vi fått to takløft, samt at vi ser konturene av hvordan rom inndelingen på loftet kommer til å bli. Soverommet er nesten på plass, badet har fått stendervegger og noen av lagerbodene er på plass.. Tenker jeg må finne frem kameraet i morgen så ting kan dokumenteres. Er jo gøy å ha litt bilder av byggeprosessen.
Ønsker dere alle en fin torsdagskveld.

4 kommentarer:

 1. Høres morsomt ut med maskerade! Og fint å høre at det kommer seg på loftet. Ja, tror det er kjekt å ha litt bilder av prosessen artig å bla tilbake på senere. Og gøy for oss å se også:) Klem H

  SvarSlett
 2. Hørte der også var nydelig sang :)
  Var som du vet hjemme med minstegullet..
  Ha en super helg!
  KLem M

  SvarSlett
 3. Er bare innom og ser meg rundt, jeg! masse fint håndarbeid, da - fortsatt god søndag! klem fra Gro

  SvarSlett
 4. Fandt I noget godt i København?

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no