onsdag 21. april 2010

Dilla på lilla


Lilla har av en eller annen grunn aldri vært min favoritt... før denne sesongen. Nå er det lilla i alle mulige nyanser, og jeg synes det er lekkert!! Selvfølgelig er det ikke alle nyansene jeg liker like godt, men lavendel og syren fargen er favoritter. Derfor har det blitt litt lilla strikk også.
Vesten er strikket med dobbelt garn - en tråd babyull-lignende garn og en tråd mohair. Resultatet ble kjempemykt! Garnet kjøpte jeg i København i høst. tok utgangspunkt i en oppskrift jeg hadde, men har gjort om en del. Bla valgte jeg å brodere millefleur blomster i stedet for et broderi som gikk rundt hele bærestykket.Kåpen er strikket i tykt garn, så det gikk unna på tre dager. Den blir god å ha utover våren, sommeren og høsten.

5 kommentarer:

 1. Bare en ting å si -NYDELIG!

  SvarSlett
 2. Så flotte ting du har strikket,nydelige farger.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Fantastisk nydelig....jepp April er lunefull...i går var det nydelig, i dag er det 4 årstider utenfor....må bare ikke bli hvitt igjen, det har vi fått nok av!

  SvarSlett
 4. ... sooooo lovely & soooo sweet are these baby clothes. Warm Regards, Bea

  SvarSlett
 5. Lilla er jammen flott!!! Jeg likte både kåpa og toppen!

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no