onsdag 30. juni 2010

Prosjekt Daybed..

Så for sent at lampen hadde lurt seg med i venstre bildekant..
 
Jeg liker å flytte rundt på ting... Etter at vi bygget om loftet har jeg ennå mer plass å flytte ting rundt på. Ennå er jeg ikke 100% fornøyd med plassering av møblene våre, vil nok alltid være ting jeg vil flytte på, men det begynner å komme seg- i hvertfall i stuen nede. Opp derimot synes jeg det er verre. Siden utsikten er så god har vi lyst til å utnytte den ved å ha mulighet til å sitte foran de store vinduene. Jeg har prøvd med diverse stoler, men som vanlig ikke blitt helt fornøyd.. Her en dag kom jeg over dette innlegget på en blogg. Falt helt for ideen med plassbygget Daybed. En koselig og komfortabel sitteplass helt inni utsikten, med smart lagring under!
Bildet er lånt fra Alvhem
Dette hadde jeg lyst til å prøve! Vi har akkurat kjøpt ny seng, og de gamle rammene stod fortsatt på loftet i påvente av utbæring. Monterte beina på den ene, la på et laken, et gammelt (og hullete..) heklet sengeteppe og noen puter; og vips, så hadde vi en daybed- helt inni utsikten! Utseendemessig kan den ikke sammenlignes med den fra Alvhem, men det er en begynnelse. Vi har lyst til å prøve om vi liker å ha det slik, og på sikt bygge en litt smalere over hele bredden, med skuffer under. I mellomtiden koser jeg meg her med bøker, interiørblader og stikketøy. Foreløpig er her litt for få puter, men når sylysten kommer skal jeg nok få ordnet på det!
Utsikten 
  Jeg er alltid på jakt etter gode tips til interiørløsninger, så om du har noen er det bare å komme med dem! 
 Måtte bare ta med dette søte bildet av Storebror med sine store mørkebrune øyne!
Her står han meget motvillig modell for mammaens strikkesjal.

2 kommentarer:

 1. Så gøy at du gjennomførte ideen jeg la ut om "daybed":) Det ble jo kjempefint! Du er virkelig heldig som har en så flott utsiktsplass, og det ser jo ut som at denne plassen er som skapt til akkurat dette.

  Tror det kan bli fint med ennå flere puter som du sier.

  klem Nina

  SvarSlett
 2. Så nydelig, og for en ustikt da!! :-)

  Tusen takk for koselig kommentar!
  Klem Jorid

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no