onsdag 22. september 2010

Forandring fryder..


Med fargeforandringene i naturen kommer (som vanlig) lysten på fargeforandringer også innendørs.. Forandringene trenger ikke å være store, men gjerne bare i form av andre putetrekk, planter, potteskjulere og pledd etc. De små forandringene kan nemlig gjøre store forskjeller synes nå jeg da, og så får jeg utløp for den mer eller mindre konstante trangen til å ommøblere og forandre interiøret i heimen! 

 For bare en liten stund siden (noen måneder) var det blå puter som fant veien til sofaen. Nå er blå liksom helt feil farge, og jeg har vært og kikket rundt etter nye puter.. Foreløpig har jeg bare kjøpt denne ene. Den er fra Kremmerhuset og er i et kraftig stoff som nok vil holde seg fint en god stund. I tillegg er den fylt med dunpute som gjør den ekstra god å ha i ryggen! Teksten er jo også kjempefin synes jeg: TAKE YOUR PLACE, MAKE YOUR MARK, LIVE YOUR LIFE. En slik påminnelse er jo god å ha innimellom. Jeg er også på jakt etter noen lilla puter og så har jeg veldig lyst på et brunt saueskinn til sofaen..(Den bakerste puten er selvsydd i stoff fra Stoff og Stil)


Med hjem fra gårsdagens handletur ble også de to kurvlyktene, potteskjulere i sink og to lyngplanter. Koselige høsttegn!

I tillegg fikk skapet (bokhylle fra IKEA) på kjøkkenet en liten makeover med nye petrolblå porselensknotter. 

3 kommentarer:

 1. Fint med litt høstfarger inn i heimen!
  Ha en fortsatt fin høstuke. :)
  Klem Anine

  SvarSlett
 2. Høsten er jo tiden for å gjøre det koselig inne - og du har det utrolig fint:-)
  Kul pute!
  Ha en fortsatt fin kveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 3. Fine puter, og koselig med nye ting!

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!


  Hilsen fra mimmi-leone

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no