tirsdag 14. desember 2010

Kaffemaskindrømmer.. Noen tips?


DELONGHI Espressomaskin automatisk ESAM 4200S

Jeg er en skikkelig kaffedrikker.. For et par år siden kjøpte vi en Nespresso maskin, og den tryller frem kjempegod kaffe. Er egentlig veldig fornøyd med den, men problemet er at den bruker kapsler. Kapslene må jeg kjøpe på nettet og ikke bare blir det dyrt, men det blir utrolig mye søppel av sånt! Derfor har jeg nå begynt å kikke etter en espressomaskin som tar bønner. Da kan jeg bare fylle på med bønner, maskinen kverner dem og lager rykende fersk kaffe. Maskinen koster litt mer i innkjøp, men til gjengjeld er det jo mye billigere og enklere å kjøpe en pose bønner enn å bestille kapsler. Har lest en del tester og heller foreløpig mot denne Delonghi maskinen. Er det noen som har erfaring med denne maskinen eller med kan anbefale andre maskiner av liknende type? Taket på budsjettet mitt er 5000,- og jeg vil helst ha en maskin med innebygget kvern.

2 kommentarer:

  1. Har ei venninde som har saeko og de er veldig fornøyd med den.Lurte litt på Siemens vi...som har fått bra på tester....så får vi sjå. Valgets kvaler.

    SvarSlett
  2. Kaffimaskiner veit eg ingenting om, men eg vil ynskje deg og dine ei retteleg god og fredeleg jolehøgtid!

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no