lørdag 5. februar 2011

Kjærlighet på veggen


Som omtalt i dette innlegget har jeg lenge hatt lyst på Coulson Mcleod bildet "What is love?". Bildet kjøpte jeg for penger jeg fikk av min mors tante for en stund siden. Hadde lyst til å bruke pengene på noe varig og synes dette var en fin ting å investere dem i. Bildet er ganske røft, både rammen og selve "lerretet" er av eik, så det er ganske spesielt både i "innhold" og utforming. Teksten er en fin påminnelse i hverdagen!  Bildet har fått plass på veggen mellom stuen og kjøkkenet, over kjøkkenøyen - denne for anledningen full av MusMei sine tegnesaker.
Jeg har forresten veldig lyst til å prøve å male et bilde selv.. foreløpig har det blitt med tanken, for det synes som et litt uoverkommelig prosjekt. Maling og pensler har jeg kjøpt for lenge siden, så alt jeg trenger er egentlig et lerret og en porsjon kreativitiet... Noen som har noen gode råd til hvordan jeg bør gå frem når jeg en gang tar mot til meg og prøver?

3 kommentarer:

 1. Det passet kjempefint på veggen din!! Et godt valg :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Herlig!! Der kom bildet på MusMei-veggen ja :))
  Det ble flott!! klem

  SvarSlett
 3. Å, heldig deg! Dette var kjempefint, og det er så koselig med fine ord på veggen <3
  klem Nina

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no