onsdag 2. mars 2011

Lysere dager


Å så deilig det er å se at dagene blir lysere og det går mot vår! Det er lyst når vi våkner og så mye letter å komme seg opp av sengen. Om ettermiddagen er det også lenge lyst og storebror lengter etter å ta frem sykkelen! Med de lysere dagene kommer (i allefall hos meg) ønske om lysere farger i interiøret og litt vårstemning innendørs. I går tok jeg derfor turen innom Stoff og Stil og kjøpte ny voksduk i lyslilla og hvite striper! På duken har disse nydelige mini irisene fått plass!


Men selv om dagene er lenger er det fortsatt kaldt og vi har behov for varme klær! Jeg har faktisk akkurat oppdaget at det SNØR utenfor! I går fikk ullfilt i tre farger bli med hjem fra Stoff og Stil. Foreløpig er det blitt tre par ullfiltvotter. Varme og gode på små barnehender!


Disse er MusMei sine, og de to på bildet under er gaver til en liten gutt og en litt større jente! Gutten liker så godt tog, så da ble det togapplikasjon, og til en liten prinsesse med forkjærlighet for rosa måtte det jo bli kronemotiv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no