onsdag 30. mars 2011

UFO-strikk

På "strikkespråket" står UFO for Unfinished objects. Jeg har dessverre hatt en tendens til å samle på slike.. Jeg får stadig ideer til ting jeg har lyst til å lage og da må jeg bare begynne med en gang. Slik blir det til at en del ting blir liggende uferdige i poser, skuffer og skap. I helgen bestemte jeg meg for at det var på tide å gjøre noe med alle UFOene.. De ble tatt frem og ferdigstilt en etter en. Tre sjal, en vest, en lue og et kjøkkenhåndkle. Et såvidt påbegynt babyteppe ble rekket opp, garnet kan jeg nok bruke til noe annet. Det føles så deilig å vite at jeg nå kan begynne nye kjekke prosjekter uten dårlig samvittighet (hmmm.. for så vidt ikke helt sant... det ligger ennå en og en halv leggvarmer i en skuff og venter på å bli ferdig- men de skal få ligge litt til). Har du mange UFOer?

3 kommentarer:

 1. Så flink du er! Det føles alltid bra å ta tak og rydde opp eller ferdigstille noe som har blitt liggende lenge.

  Har jeg mange ufoer? Vel, sist opptelling ga et tyvetalls ufoer, grøss og gru, de kan du se her:

  http://ufostrikk.blogspot.com/2011/03/mine-ufo-bekjennelserhjelpe-meg.html

  SvarSlett
 2. Jeg har altfor mange ufo'er - og jeg tør ikke å telle dem.... ;) hihihi... Det kan være et mysterium! Men det er jo litt ille når den genseren jeg begynte på til eldstejenta muligens vil passe til den yngste den gangen den blir ferdig - hvis den blir ferdig... :)

  Det er altfor mye fristende å strikke - puh!

  Ha en fin kveld,
  klem

  SvarSlett
 3. Er det DET det betyr? Eg har skjønt kva det er, men har ikkje klart å finne ut kva det står for. Jahaja! Men nei, eg har ingen slike. Hmm, jo når eg tenkjer meg om har eg to korsstingsprosjekter som har venta i år på å komme fram og bli ferdige.

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no