onsdag 10. august 2011

Bilder på lerret


Mange her inne i blogglandia er utrolig flinke med photoshop, det er visst ikke grenser for utrolige ting de klarer å gjøre med bildene sine! Skulle gjerne vært like flink selv, men har for lenge siden innsett at mine kreative evner ligger et annet sted! Så om man som meg ønsker et bilde med et litt annet uttrykk enn et vanlige innrammet bilde (og ikke er flink med photoshop), så er bilder på lerret et godt og dekorativt alternativ synes jeg!

Har lenge hatt lyst på et par bilder av barna på en vegg i gangen og i går somlet jeg meg endelig til å bestille dem. 
 

 Her er storebror sitt bilde. Bildet er tatt i Sør Afrika i april i år. Her står han høyt oppe i et tre iført hjelm og seler, klar for "Canopy Tour".


MusMei har vært lite villig til å bli tatt bilder av i sommer. Hun har alltid en eller annen grimase på lur, eller snur seg rett og slett bort fra kamera. Dette bildet er derfor et av få nye bilder som egnet seg til lerret. Bakgrunnen burde nok ha vært redigert, men det er som sagt ikke noe jeg er god på, så bildet blir slik:

Bestilte dem på Fotoknudsen sin nettside, og gleder meg til å få dem på veggen!!

Ønsker alle som er innom en fortsatt god uke!

2 kommentarer:

 1. Herlige bilder av skjønnasene:) Jeg synes også fotoredigering er vanskelig og skulle gjerne hatt noen timer til pr. døgn slik at jeg kan ta meg tiden til å lære med det...he he!
  Lenge siden nå forresten, håper alt står bra til :)
  klemmer

  SvarSlett
 2. Det er så gøy med bilder, lerret fotoredigering! Men det tar så veldig mye tid!
  Bildene dine blir kjempe fine, ganske lurt å ha dem sort/hvitt om det er mye "uroligheter" i bakgrunn osv :)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no