onsdag 21. september 2011

Kreative krumspring med zalo-flasken..


Jeg lo godt da jeg i forrige uke leste et innlegg med tittelen "Kan jeg få se zalo flaska di" hos Fruen fra Trondheim. Hun lurte på hvor "folk flest" gjør av denne så nødvendige, men ikke så veldig pene og interiørvennlige grønne flasken, når den ikke er i bruk. Hun fikk mange svar, og overraskende nok velger de fleste å ha den tilgjengelig på benken eller i skapet under benken. En del valgte å helle den over på finere flasker, slik at de med god samvittighet kunne ha såpen stående på benken.

Her hos oss må jeg nok innrømme at flasken står fremme på benken.. I lange tider hadde jeg den i skapet under, men synes det er for tungvidt å grave den frem hver gang jeg trenger den. Før det igjen hellte jeg den over på en tom oljeflaske med helletut. Det fungerte fint en stund, før såpen stivnet og tettet igjen tuten.. Så etter å ha lest dette innlegget som jeg som sagt lo så godt av, kunne jeg ikke dy meg... jeg måtte gjøre zaloen min bare en liten tanke mer "interiørvennlig" - bare på gøy! Så nå står den så fint på benken, ikledd rosa papir med røde fluesopp på (fra Søstrene Grene), med en Dymolapp merket "Zalo"- i tilfelle noen skulle lure på det.


Ps! Det kan være lurt å sette kontaktpapir over det mønstrete papiret før man evt sette på Dymolappen. Da holder papiret seg fint lenger selv om man har vann på fingrene når man tar i den.

2 kommentarer:

  1. Så artig idé!:) Takk for tipset!

    SvarSlett
  2. Hehe, jeg lo godt nå;) Det der var jo en strålende ide! Jeg syns også at det er ekstremt stressende å ta den frem var benken hele tiden.
    Så herlig blogg!

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no