torsdag 14. februar 2013

I ull og bomull


MusMei har vært syk og hjemme fra skolen i et par dager. Innimellom "sykepleier jobben" har jeg strikket, og resultatet er blant annet denne "lekedrakten" og ennå en shorts. Har fått helt dilla på disse, de er jo så søte. Den brune er strikket på bestilling, i ull, til en liten gutt på 2-3 år. Den har fått knyting i livet slik at størrelsen kan reguleres og seler med bambusknapper - to knapper på hver sele, så kan den brukes lenge.
Den rosa shortsen laget jeg i et tykt bomullsgarn jeg har hatt liggende i evigheter. Jeg er ikke så glad i å strikke i bomull, men denne ble fin synes jeg. Må jo være super over en strømpebukse utover våren og med bare legger til sommeren. Også denne i str 2-3 år.
Som noen av dere kanskje vil se, er de ganske like i fasongen. Det stemmer! Forskjellen er bare at den ene har "smekke" og seler. Ellers er de strikket helt på samme måten. "Oppskriften" er blitt til etterhvert som jeg har prøvd meg frem.

Mitt neste eksperiment blir 17.mai relatert, så stay tuned!
2 kommentarer:

  1. Så fantastisk herlig denne var! Skikkelig nydelig! Kan brukes både om våren med body og strømpiser under, eller med bare bleia under på varme sommerdager:)

    SvarSlett
  2. Nydelig altså!!
    Tøff!!
    Ha en finfin helg!!

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no