fredag 22. februar 2013

Selebukse og 17.mai antrekk i "maritim stil"


Da jeg leverte den brune selebuksen i forrige innlegg, fikk jeg sporenstreks en bestilling på ennå en bukse! Veldig hyggelig! Denne gangen er buksen marineblå, i str 4-5 år. Knapper med anker på for å fremhve den litt maritime stilen. Måtte gjøre noen justeringer på oppskriften, siden den brune buksen i str 2-3 år var den største jeg hadde laget. Egentlig veldig gøy, for da har jeg snart klar oppskrift i 3 størrelser; 6-12 mndr, 2-3 år og 4-5 år. Har lurt litt på om jeg skal legge den ut for salg på HEMILIA , for det er allerede flere som har spurt etter den. Om du tenker at du kan være interessert, kan du legge igjen en kommentar og si fra (ingen kjøpetvang selvsagt), så skal jeg se hvor fort jeg kan få det til!


Her er begynnelsen på det "17.mai relaterte" prosjektet som jeg nevnte i forrige innlegg. Ikke så lett å se hva det skal bli ennå. "Bleiebuksen" er jo grei, ikke helt ferdig ennå, mangler ennå noen små knapper - hva synes du? Det som ligger ved siden av er starten på en matroskjole. Tror det kan bli veldig søtt med bleiebukse og kjole over hvit bluse og strømpebukse, kanskje med et par blå Uggs til?   
Små knapper med anker på, for å fullføre den maritime stilen

Oppi alt dette bestilte mannen en Mariusgenser!! Han som aldri ber om det eneste strikkeplagg, så da måtte jeg jo begynne på det også, og en nøstebarnjakke til MusMei.. Ingen mangel på arbeider her i allefall!!

1 kommentar:

  1. Så utrolig fin! Jeg er veldig interessert i mønster på den:-):-)

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no