torsdag 21. mars 2013

Springcleaning... Anyone??

Hver vår våkner trangen til å rydde i skuffer og skap... Bytte putetrekk, hente inn vårblomster og ta frem tekstiler med vårlige farger. Det slår jammen ikke feil!! I år som i fjor vil jeg rydde i alle skap og omorganisere i skuffer, i klesskap - ja kort sagt, i og på omtrent alle synlige og usylige flater.. 

Når solen skinner inn gjennom vinterskitne vinduer, ja da får jeg jammen lyst til å vaske vinduer også, men den trangen forsvinner som regel raskt. He he! Helst skulle jeg nok ha gått gjennom alle skuffer og skap på en gang. Lagt vekk avvokst tøy, sendt til Fretex, pakket vekk vintertøy og kastet ødelagte leker. Så fort går det imidlertid ikke, selv om jeg helst skulle vært ferdig i går.. I dag har jeg ryddet i ett kjøkkenskap.. Ikke så mye å skryte av, men en fin begynnelse! I år blir det bypåske på meg. Jobber hver dag til og med Langfredag, så jeg skal nok finne tid til rydding ja. Resten av familien reiser på påsketur til NordVestlandet. Heldiggrisene!
 Jeg drømmer om et walk-inn closet.. Med masse plass til å organisere klær og sko.. Enn så lenge klarer jeg meg fint med mitt crawl-inn closet.
 Barnerommene er en annen sak.. Blir nok aldri så ryddige som dette lenge av gangen, men man kan saktens prøve seg. Alle ødelagte leker skal i allefall ut.
Dette bildet viser hjemmekontoret med stor H! Skulle jammen gjerne hatt muligheten til store hyller som dette, med bokser og permer til alle papirer... 
 Og helt til slutt... Orden i alle skuffer og skap. Akkurat nå flyter det over både her og der.. Jeg klør i fingrene etter å sette i gang, men nå skal jeg straks på jobb. Konsert med vakker påskemusikk av Haydn. Men snaart skal jeg rydde - jeg lover! Hva med deg? Skal du også ha vårrengjøring?

Alle bilder er lånt fra Pinterest.com3 kommentarer:

 1. Burde vel ha gjort det, men akkurat nå har jeg hverken energi eller lyst til å gjøre det :)
  Flyter i skap og skuffer her også, ikke lett å holde det i orden med 2 jenter som stadig vekk skal pynte seg :)
  Du får kose deg med vårrengjøringen.
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 2. He he... planene/drømmene er der om ryddige skap og oversiktlige hyller - Realiteten? Vel, det er en annen sak.

  Ønsker deg en super påske.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 3. Så fine og inspirerende bilder! Kanskje jeg også må ta en vårrengjøring? ;) Jeg drømmer også om walk in-closet, i tillegg til hobbyrom og bibliotek :D Blir litt av hus, hihi :)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no