tirsdag 13. august 2013

Høstens "must" for alle strikkere!!

Bilde lånt fra www.mamma.no/charlottpettersen  Foto: Helena Krekling
Denne våren og sommeren har jeg fått være med på et spennende prosjekt, og endelig kan jeg dele det her på bloggen!

Charlott Pettersen, journalist og moteprofil i bladet "Mamma", har nemlig skrevet strikkebok. Ikke en hvilkesomhelst strikkebok, men en strikkebok (i førsteomgang) for gutta! "Den store guttestrikkboka" heter den, og inneholder alt fra rekonstruksjoner av gamle oppskrifter til nye design i gammel stil. Charlott har nemlig, som meg, en forkjærlighet for snittene man finner i strikkeoppskriftene fra 50., 60., og 70. - tallet. Selv har jeg fått bidra med strikk av modeller, både i gamle og nye design, samt litt rådgiving med oppskrifter. Jeg har storkost meg med alle oppgavene, det har virkelig vært gøy å få prøve seg ut på nye felt!  Boka kommer i salg i september, men kan forhåndsbestilles her - det har i alle fall jeg gjort!!

Om du har lyst til å lese mer om boka til Charlott, er det bare å besøke bloggen hennes; www.mamma.no/charlottpettersen I mellomtiden kan du jo nyte disse vakre bildene som jeg har lånt derfra.

Lånt fra mamma.no/charlottpettersen  Foto: Helena Krekling

3 kommentarer:

 1. Gleder meg til den kommer ut! Har forhåndsbestilt:-)

  For et morsomt oppdrag for deg da:-)

  SvarSlett
 2. For et fint prosjekt å få være en del av. Gleeeeder meg til den kommer ut!! Ü

  SvarSlett
 3. Det er bare en ting å si: HURRA!! Endelig en strikkebok for bare gutta våre! Har forhåndsbestilt, og gleder meg veldig. Skal i mellomtiden skynde meg å få ferdig en haug med "ufoer", så jeg er klar til å starte på nye prosjekter når boken kommer :-)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no