lørdag 1. februar 2014

Babydrakt på en lørdagskveld


 Mens mannen steker biff og lager deilig lørdagsmiddag, nyter jeg et glass kald hvitvin og lager endelig et nytt blogginnlegg..
Det er dessverre ikke så mye nytt jeg har å vise frem ettersom jeg holder på med et par - tre prosjekter som tar en hel evighet.... Straks i mål heldigvis, og da har selevfølgelig spennende prosjekter jeg vil teste ut!

 Romperen fra "Guttestrikkeboka" har nok de fleste sett før. Denne er i str 12 mndr,  strikket i Hverdags fra Du store alpakka, de fleste har vel også fått med seg at jeg elsker det garnet!

Veldig søt både til de nyfødte og til de som har begynt å bevege seg rundt på egenhånd!
Treknapper på ryggen er en ekstra fin detalj synes jeg.


6 kommentarer:

 1. Så nydelig den blå romperen er! Nå må jeg snart skaffe meg guttestrikkeboka:)

  SvarSlett
 2. Veldig fin! Denne fekk eg veldig lyst til å strikke, så det spørst om den rykker oppover i køen av planlagte barselgåver...

  SvarSlett
 3. Åhh - kjempefin! Vil ha en baby igjen som passer inn i denne :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig søt! MÅ strikkes ser jeg!

  SvarSlett
 5. Hei, kjempefin babydrakt! Kommer du til å selge slike ig petrakjolen på epla?

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselige kommentarer alle sammen!
  Anonym:: Jeg kommer nok til å selge drakten på Epla, men du kan også bestille direkte om du vil. Jeg strikker på bestilling. Petrakjolen kommer nok ikke for salg på Epla (mulig akkurat den på bildet gjør det, den er str 1 år om jeg ikke husker feil). Det er så mye jobb på den!

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no