lørdag 31. mai 2014

Søt strikk og løse heklekrager

Du vet når du har funnet en oppskrift på noe fint.. noe som går fort å lage - som er gøy å lage.. Ja, da blir man fort bitt av basillen og må bare lage mange!! Det er tilfelle med denne heklekragen. Så enkel, men samtidig så utrolig lekker og dekorativ. Den kan brukes både til gutt og jente, (kanskje litt lenger til jentene) og gir etthvert antrekk det lille ekstra. Oppskiften fant jeg på nettet for en stund siden, enten på en blogg eller på Ravelry. Men kan ikke huske hvor..
 Her er kragen vist på babyromperen fra Guttestrikkeboka. Dette settet er tenkt som et hentesett, og jeg kommer nok til å lage en jakke til også. Ser det for meg med body og strømpebukse til.
 Kragene mine er heklet i to forskjellige garn. De offwhite og den rosa er i Drops Baby Merino. I dette garnet ble de utrolig jevne og fine synes jeg. De helt hvite kragene er heklet i Vipe fra Dale. Det er et bomullsgarn og litt annerledes i uttrykket. Trøyen på bildet til høyre er en oppskrift fra Garnstudio sine nyeste babyoppskrifter. Shortsen er fra Guttestrikkeboka. Begge deler er strikket i Drops Baby Merino. Mykt og godt! På bildet i kollagen øverst er trøyen vist med krage heklet i samme garn. Virkelig en enkel måte å pynte den litt ekstra!!


3 kommentarer:

 1. Så utrolig søt krager!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Kjempegøy å hekle dem!

   Slett
 2. Så nydelige krager! :-)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no