tirsdag 8. juli 2008

Interiør og inspirasjon

I går la jeg inn et innlegg med tittelen Strikk og søm. Derfor tenkte jeg at det var på sin plass med et innlegg med resten av bloggbeskrivelsen min. Dette bordet har jeg lenge hatt lyst til å ta frem fra loftet, men for å få det til måtte jeg flytte rundt på en del andre møbler i stuen. Som dere ser er bordet nå på plass og jeg er veldig fornøyd. Har ikke helt funnet ut hva jeg skal ha oppå, synes det fortjener å gi plass til noe finere enn det som står der nå, men enn så lenge..


Har lenge ønsket meg en klokke som denne å ha på kjøkkenet, så nå bestilte jeg denne fra Lunehjem. Den var større enn jeg trodde og fikk derfor ikke på plass på det stedet jeg hadde tenkt. I gangen passet den derimot kjempefint!

Her om dagen kom mitt første nummer som abonnent på Vakre hjem og interiør i posten. Bladet er kjempe flott, med så masse fine artikler til glede og inspirasjon. Fra bildet på forsiden hentet jeg bla ideen til de små sminkepungene. Så i dag har jeg vært på Panduro og kjøpt inn diverse materiale og gleder meg til å gå i gang!Ha en fortsatt fin uke alle sammen!!

1 kommentar:

  1. Bordet var kjempefint, skjønner godt du er fornøyd!:-) Jeg leter også etter et som ligner litt, bare litt mindre (gjerne sånn settebord, tre i slengen) som jeg kan ha på minstemors rom. Så et på loppemarked for lenge siden, og skjønner ikke hvorfor jeg ikke kjøpte de, hadde sikkert fått de for en slikk og ingenting..:-)
    Ha en fin torsdag! Klem B:-)

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no