mandag 4. august 2008

En liten prinsesses rom

Siden vi foreløpig bare har to soverom (har inne byggesøknad..) har LilleMus-Mei (2år) til nå delt soverom med oss voksne. Forrige uke flyttet hun inn til sin storebror (7år) og har fått sin egen krok bak en hylle. Vi delte av rommet med en Expedit hylle fra Ikea slik at storebror skal få være litt for seg selv også. Det går kjempefint å ha dem på samme rom, de sover godt begge to. Her kan dere se resultatet.


Sengen har vært min mamma sin. Den var blå, men etter tre strøk med maling er den nå blitt hvit. Har dekorert sengen med Wallies som jeg kjøpte hos Farmors hus. Er veldig fornøyd med resultatet. LilleMus-Mei fant fort ut at hun kunne plukke dem av hvis hun brukte neglene sine litt, så jeg tok blank neglelakk rundt kanten og nå sitter de godt fast!


Detaljer fra sengen.


Falt for dette søte skiltet som Marit på Veslehuset har laget! Nå henger det over prinsessen sin seng. Kjempefint Marit!

3 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Og sengen ble bare aldeles lekker med alver på :0) Også skiltet da... så herlig!!

  SvarSlett
 2. Nydelig :)
  Her sover nok lille prinsessa godt ja :)

  SvarSlett
 3. Den vart nydeli. Drømmesenga til ei lita prinsesse =)

  Ha ein fin kveld vidare frå ei som var innom =)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no