søndag 27. juli 2008

Hyggelig hjemkomst

Har akkurat kommet hjem etter to uker på farten. Først noen fine dager i fjellet med gode venner og nå sist en kjempefin uke på familiehytten ved sjøen. Været har vært fantastisk de siste dagene, så vi har tilbragt en god del tid i båten. Fikk til og med besøkt noen interiørbutikker jeg lenge har hatt lyst til å besøke; Farmors hus, Holmehuset og Mitt Rede. Kjøpte selvfølgelig noe alle tre stedene..!

Da jeg kom hjem ventet det en hyggelig award fra Kari i My Home is my Castle. Tusen takk! Så siden det er så varmt at det ikke frister å gå og legge seg, benytter jeg tiden og sender den herved videre til 7 bloggere som jeg stadig titter innom og som jeg blir spesielt inspirert av!!
Mali-Mo
Den Gode Feen
Borghildpia
Låvebutikken-Christinas interiør
Emmelines
Prinsesse Elin
Bente B

Takk alle sammen for inspirerende lesing!!

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for award, det var kjempekoselig!! Masse fint du har laget, og fine Green Gate-ting du har også:-) Jeg klarte selvfølgelig å knuse både en av koppene mine og en skje fra GG i går, typisk at det var en av koppene med yndlingsmønsteret også!:-( Håper jeg får tak i ny... Ha en fortsatt fin sommer! Klem B:-)

  SvarSlett
 2. Er det her du er?!
  Ble nyskjerrig da jeg så en blogadresse på bestillingen hos Veslehuset. Måtte jo se hvem jeg hanler med...!
  Du er sannelig en kreativ sjel. Skal si du lager mye fint med symaskin, stikkerpinner og heklenål. Hva skulle vi gjort om vi ikke hadde håndarbeid!? Det er jo SÅ moro å skape noe nytt.

  Jeg har også sett skjerfet som Borghild har hekla. Frister å lage et slikt. Det er jo kjempestilig!

  Fortsatt fin sommer.
  -Og håper pakken din faller i smak!
  Mange hilsner Marit

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no