tirsdag 2. september 2008

Kreativ høst


Høsten her i Bergen kan være temmelig våt, men jeg synes ikke det gjør så mye. Når det regner er det koselig å sitte inne med fyr på peisen, tente stearinlys og en god kopp te! Høsten er også en tid da det er koselig å sitte med håndarbeid og planlegge og produsere julegaver til slekt og venner. I år har jeg begynt tidlig, med håp om å slippe det verste maset i desember. Jeg har mange ideer, så det er godt det er en stund til jul ennå!


Her er litt av overskuddet fra høstens fåreløpige produksjon. Poser til lys og småting og juleposer til gaver eller vinflasker. Alt er lagt ut for salg i LilleMus-Meis butikk.


Plommer hører også høsten til. Disse fikk bein å gå på da to små oppdaget dem. De var borte i løpet av kort tid! Ha en fin september dag alle sammen, og takk for alle koselige kommentarer! De settes pris på!

6 kommentarer:

 1. Så flink du er!!Skal bli artig å følge med på dine prosjekter fram mot jul!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Flotte poser du har laget,enig med deg kjekt å begynne tidligmed julegaver:-)

  Ha en fin tirsdag i regnværet!!

  SvarSlett
 3. Hehe det er det som er så fint med høsten , da har man kjempegod samvittighet når en sitter inne med alle prosjektene :)
  Har gjort unna litt julegaver her også, men det blir uansett litt kaos i desember
  *Siv*

  SvarSlett
 4. Heisann, Skal si du er flittig, begynt å produsere til jul allerede!! Skulle ønske det var meg, MEN jeg har fått unna 4 pakker som ble kjøpt i sommer, så jeg er på riktig vei :))
  Høsten er en herlig tid, det synes jeg også.
  Ha en fin dag
  Gamlå

  SvarSlett
 5. Så flink du er..
  Kjempeflotte lysposer :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Så flink du er da!..ikke minst kreativ! Tenke å være litt tildlig ute i år jeg å, så vi kan nyte desember og ikke bare stresse.. Var på stoff og stil i dag, og der hadde de fått inn julekatalogen.. Så nå har jeg bestemt meg for hva jeg vil ha, så håper jeg at jeg kommer igang snart;) Kan jeg få spørre deg hvordan du får bilde på stoffet? Evt hvor det kjøpes?

  Ha en fin kveld(natt:)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no