tirsdag 7. juli 2009

Trenger gode råd!


Om spraymaling!
Jeg har noen kurver jeg har lyst til å male hvite. Ser at det er mange her inne som sverger til spraymaling, så jeg har lyst til å prøver det. Av en eller annen grunn virker det så utrolig mye enklere enn å dra frem kost og spann.. Jeg har også en gammel skipskoffert (kiste) som jeg har lyst til å prøve å puss opp litt.. Jeg trenger derfor råd fra erfarne spraymalere.
Hvor får man kjøpt malingen?
Hva slags type er det lurt å kjøpe når jeg ønsker meg en blank finish?
Hvordan går jeg frem?

Som dere ser er jeg totalt uvitende om denne slags maling, men jeg har lyst å prøve, så bare send meg råd dere som har!

Da blir jeg glad! Lover å komme tilbake med bilder av ferdige resultater etterpå.

3 kommentarer:

 1. Heihei!
  Biltema har et kjempeutvalg...
  Ellers har jeg brukt spraymaling på alt fra Europris til Claes Ohlson :)
  Lykke til
  Gleder meg til å se resultater
  *Siv*

  SvarSlett
 2. Hei.
  Spraymaling er kjempelett! Og det tørkar fort :) Eg har kjøpt spraymaling både på Europris og Mekk, funkar supert! Du får sikkert best resultat om du sprayar korgene, men kista ville eg nok ha mala.

  Lykke til med oppussinga :o)
  Helsing Tonje

  SvarSlett
 3. Finnes maange steder du får kjøpt spray-maling, kanskje dårlig gjort å si av meg at du kan dra over grensen en tur..?Tørker veldig fort( ca 10 min) og koster alt fra ca 60-120 kroner, men stort sett samme kvalitet på de blanke(holder ihvertfall mer enn bra nok til kurver).På rammer har jeg brukt felgspray faktisk fra Mekonomen o.l. , for effektens skyld(metallic).
  Har også kjøpt på alt fra malerbutikker, Europris,Jernia,Biltema. Bare å spraye i vei, legg flere tynne lag slik at det ikke renner...
  Good luck:-)
  Klem Hege.

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no