lørdag 6. februar 2010

Min nye strikkekrok..
.. og utsiktspunkt! Vi begynner å få ting på plass i den nye loftsetasjen, så for noen dager siden bar jeg opp lenestolen min fra stuen. Nå har den fått plass foran vinduet oppe. Her er det koselig å nyte utsikten med en kopp kaffe, strikketøy eller interiørblad på fanget. Om kvelden tenner vi stearinlys og ser ut på alle lysene fra byen. Ennå har vi ikke helt bestemt oss for hvilke møbler vi skal ha her, men jeg heller mot to lenestoler og et lite bord. Blir for mye med en sofa synes jeg. Enn så lenge får den lille kurvkisten gjøre nytten som bord.

8 kommentarer:

 1. Hvor er jeg misundelig! Den strikkekrog må være MEGET inspirerende...Glæder mig til at se hvilke projekter der kommer af al den inspiration!

  SvarSlett
 2. Himmel og hav!!! Det må være byens fineste lese/strikke/kosekrok!!!
  Jeg hadde flyttet opp to lenestoler og sittet der hver kveld jeg. Et glass vin i godstolen mens man ser uteover byen...ah... Heldiggrisene! Ha en flott helg! Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Fantastisk gokrok du har fått deg,,
  Misunnelig?? jada.

  SvarSlett
 4. Eller kanskje jeg hadde dradd opp en sofa... Hmmm... fikk noe å tenke på ja. Måtte rope på mannen så han også fikk se, vi drømmer nemlig om den utsikten skjønner du:)

  SvarSlett
 5. Wow, for en utsikt. Kan tenke meg det er deilig, bare sitte der med ett glass vin og nyyyyte utsikten.
  Ønsker deg ei flott helg.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 6. Det var en flott utsikt over den fantatiske byen vår.Må jo være en ypperlig strikkekrok.
  Misunnelig.

  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 7. Hvor ser det skønt ud, sikke en udsigt, nøj hvor er jeg misundelig :)

  SvarSlett
 8. Wow for en fantastisk utsikt!! Her må jo inspirasjonen bare strømme på!!hihi..(hvis man ikke blir for opptatt av utsikten da!!hehe)

  Ha en fin kveld:)
  Klem

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no